🔥 HET IS BBQ-TIJD! TASTE OF SMOKE TAKE AWAY MENU IS DAAR! 🔥
Pak je servet en maak je klaar, want dit menu is voor de echte BBQ-liefhebbers! We presenteren met trots ons Taste of Smoke Take Away menu – dé kans om thuis van onze epische BBQ-smaken te genieten! 🍖🔥
WAT STAAT ER OP HET MENU?
Turkey Leg – Een gigantische “YABADABADOO” kalkoenknots! Durf jij deze prehistorische maaltijd aan? 1 voor €10 of 3 voor €25 – wie durft de “Turkey Leg Challenge” aan? 💪🦃
Smokey BBQ Bread – Brood op steroïden! Vers van de BBQ, vol knoflookboter, kaas en kruiden. Vergeet brood voor de eendjes; dit is brood voor jou, je vrienden én je buren. (€14,50) 🧄🧀
Smoked Pork Shank – Puur vakmanschap: gerookt op kersenhout voor vier uur. Een stukje BBQ-hemel op je bord. (€8)
TO SHARE: Bucket Smokey Wings – 20 gerookte chicken wings om samen van te genieten. Of eet ze allemaal zelf… niemand oordeelt! (€15) 🍗
Mix Grill – Kan je niet kiezen? Probeer alles: Turkey Leg, kipdrums en Smoked Pork Shank. Durf jij deze trio-challenge aan? (€19,50)
EN DAN, DE STER VAN DE BBQ: American Beef Brisket – 15 uur lang traag gegaard tot perfectie. De koning van de BBQ, voor maar €22,50. Probeer het en voel je een BBQ-expert! 🌟
TOETJES MET EEN TWIST: BBQcake met fruit – Warme appel-kaneel cake van de BBQ, met fruit gemarineerd in koekie caramel. Een zoete afsluiter waar je blij van wordt! 🍎🔥 (€9,50)
Fireball Whiskey Pineapple – Gegrilde ananas, doordrenkt in Fireball Whiskey en opgefrist met munt. Dit toetje heeft meer pit dan je schoonmoeder op de dansvloer! (€9,50)
HOOFDGERECHTEN DIE JE BBQ-LUST AANWAKKEREN: Asian Style Pork Belly (€12,50) – Rijk gemarineerd buikspek met een Aziatische twist. Probeer het en herontdek buikspek!
Smokey Salmon Poke (€13,50) – Een unieke poke bowl: warmgerookte zalm met soja, wakame, en frisse groenten. Zo vers dat je de oceaan ruikt! 🐟
HOE TE BESTELLEN? Bestellen kan t/m 25 november via WhatsApp of e-mail. Haal je BBQ-feest op 1 december tussen 16:00 en 18:00 uur op – we sturen je een berichtje met de exacte ophaaltijd!
Wie gaat voor de kalkoenknot? En wie durft de brisket aan? Laat het ons weten en vergeet niet je BBQ-schort aan te doen! 😎🔥
#TakeAwayMenu #TasteOfSmoke #BarbecueAtHome
Onze Pleun & Niels.......
Op de bruiloft van Bram & Robin mochten wij hun gasten mee op reis nemen door de wereld van barbecue! De bruidegom had maar één eis en dat was BRISKET!
Wellicht het moeilijkste vlees om te bereiden op de barbecue. Wij draaien er onze handen niet voor om. De Brisket is een all-time favoriet onder barbecue minnend nederland.
Soms krijg je van die bijzondere klussen waar je echt trots op kunt zijn! We mochten voor de directie van Napoleon een barbecue lunch verzorgen.
Inmiddels alweer een tijdje geleden, maar op deze dag trokken wij alles uit de kast om een geweldige beleving neer te zetten!
Taste of Smoke is erkend GrillForce lid van Napoleon en wij doen jaarlijks meerdere workshops & demonstraties.
De Wit Schijndel; "Samen met chef-kok Niels van Napoleon maakten we een aantal heerlijke gerechten klaar bij camping Het Goeie Leven."
Met deze fireball pineapple sluit je je BBQ-diner af met een knaller! Let op: dit gerecht is niet geschikt voor kinderen. Zoet, fris, fruitig.. deze ananas gemarineerd in fireball whiskey met kruidige muntsuiker is een gegarandeerd succes!
Met het Infusion Board van Napoleon kan je zowel stomen als een rooksmaak aan je gerecht toevoegen. De cederhouten plank heeft groeven waarin je bijvoorbeeld wijn of bouillon kunt gieten. In de video bereidt Niels een heerlijke versgevangen zalmforel met daarbij orzo pasta met gestoofde prei, een mangosalsa en waterkerspesto.
Download het recept:
www.dewitschijndel.nl/.../zalmforel.pdf
Niels maakt een heerlijke soep van gegrilde paprika met daarbij een fetacrème met Thaise basilicum en een pittige broodcrouton.
Een hele mond vol, maar de bereiding daarentegen is een eitje!